Tomotherapy

Tomotherapy

Το TomoTherapy είναι ο Νέος «Χρυσός Κανόνας» στην Ακτινοθεραπεία
Οι ασθενείς μας αποκτούν το πλεονέκτημα του TomoTherapy

Η Ιατρόπολη είναι το πρώτο κέντρο ακτινοθεραπείας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια και ένα από τα μόλις 30 κέντρα σε όλο τον κόσμο που προσφέρει την πιο νέα και ακριβή τεχνολογία ακτινοθεραπείας στους ασθενείς μας.

Το TomoTherapy ως έννοια

Μέχρι τώρα , δύο μηχανήματα όφειλαν να εκτελέσουν δύο βασικές λειτουργίες της διαδικασίας της ακτινοθεραπείας - ένα μηχάνημα για την παροχή οπτικών πληροφοριών σχετικά με την ανατομική περιοχή στόχο και τους περιβάλλοντες ιστούς ( ο σαρωτής CT) , και ενός άλλου για να παραδώσει την ακτινοβολία ( ο γραμμικός επιταχυντής ή linac ) . Το TomoTherapy ενσωματώνει την διαγνωστική απεικόνιση και χορήγηση ακτινοβολίας σε μία διαδικασία και ένα μηχάνημα, που οδηγεί σε πολύ υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας θεραπείας.

Η ακτινοθεραπεία στο Ιατρόπολις Tomotherapy πραγματοποιείται σε εξωτερική βάση. Οι περισσότεροι ασθενείς λαμβάνουν θεραπεία μία φορά την ημέρα , πέντε ημέρες την εβδομάδα , από μία έως οκτώ εβδομάδες.

Η προετοιμασία για τη θεραπεία, η διάρκεια της , οι προφυλάξεις, και οι οδηγίες διαφέρουν ανάλογα με το νόσημα και τη περιοχή που θα υποβληθεί σε ακτινοθεραπεία.

Οι ασθενείς που λαμβάνουν εξωτερική ακτινοθεραπεία θα περάσουν από τα ακόλουθα βήματα:

Μονάδα TomoTherapy

TomoTherapy. Ο νέος «Χρυσός Κανόνας» στην Ακτινοθεραπεία
Οι ασθενείς μας αποκτούν το πλεονέκτημα του TomoTherapy...


Περισσότερα

Εγγραφή Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Tomotherapy εισάγετε το e-mail σας παρακάτω
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία & Social Media

Παρνασού 13 Άνω Βούλα 166 73

info@actino-oncology.com

+30 210 9657177

+30 6942472500