Τι είναι το TomoTherapy

Το TomoTherapy είναι ο Νέος «Χρυσός Κανόνας» στην Ακτινοθεραπεία
Οι ασθενείς μας αποκτούν το πλεονέκτημα του TomoTherapy

Η Ιατρόπολη είναι το πρώτο κέντρο ακτινοθεραπείας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια και ένα από τα μόλις 30 κέντρα σε όλο τον κόσμο που προσφέρει την πιο νέα και ακριβή τεχνολογία ακτινοθεραπείας στους ασθενείς μας.

Περιγράφεται ως « το πρώτο επανασχεδιασμού γραμμικού επιταχυντή σε 40 χρόνια " , η TomoTherapy ® HI - ART System ® αναπτύχθηκε στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin και έλαβε έγκριση FDA το 2002 . Η πρωτοφανή ακρίβεια του TomoTherapy εξασφαλίζει την πιο αποτελεσματική χορήγηση ακτινοβολίας στην περιοχή-στόχο και τη μειωμένη δόση σε φυσιολογικούς ιστούς , με αποτέλεσμα σημαντικά μειωμένες παρενέργειες.

Το TomoTherapy έχει ευρείες εφαρμογές στην θεραπεία πολλών μορφών καρκίνου , συμπεριλαμβανομένων των καρκίνων του προστάτη , του μαστού , του πνεύμονα , του εγκεφάλου , της κεφαλής και του τραχήλου , των οστών και μαλακών μορίων, καθώς επίσης και στα λεμφώματα και το πολλαπλούν μυέλωμα . Μπορεί να ανοίξει νέες θεραπευτικές επιλογές για τους ασθενείς που έχουν φτάσει τη μέγιστη δόση ανοχής με τις κλασσικές μεθόδους ακτινοβολίας , ή οι οποίοι έχουν όγκους σε δυσπρόσιτες περιοχές .

Μονάδα TomoTherapy

TomoTherapy. Ο νέος «Χρυσός Κανόνας» στην Ακτινοθεραπεία
Οι ασθενείς μας αποκτούν το πλεονέκτημα του TomoTherapy...


Περισσότερα

Εγγραφή Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Tomotherapy εισάγετε το e-mail σας παρακάτω
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία & Social Media

Παρνασού 13 Άνω Βούλα 166 73

info@actino-oncology.com

+30 210 9657177

+30 6942472500